despre continut contact comanda carti MLM on-line
noutati MLM evenimente oportunitati MLM consultanta MLM biblioteca MLM

Despre MLM - cele mai frecvente īntrebări şi răspunsuri despre MLM
Cursuri MLM - cursuri de specialitate
Interviuri - interviuri cu lideri MLM




Preambul

Scopul acestui subdomeniu este de a informa, instrui şi perfecţiona distribuitorii MLM din Romānia. Ideea fundamentală de derulare a programului intitulat TRAINING MLM este dezvoltarea competenţei profesionale īn activitatea de distribuitor MLM. Fiind vorba despre o activitate nonguvernamentală, neinstituţionalizată, Training MLM se defineşte printr-o iniţiativă privată, a companiei romāno-germane MLM International Romania, care cuprinde module īnglobate īn programele de dezvoltare profesională elaborate de companiile de prestigiu:

bullet International Association of Lifestyle Trainers (MLM International, Inc.), (USA)
bullet Leadership Research Intstitute - LRI(GB)
bullet Direct Sales University (NZ)
bullet MLM University (USA)

Din acest motiv, programele sunt structurate īn funcţie de planul de marketing adoptat de fiecare companie MLM. Fiecare etapă din programele de pregătire se adresează unei anumite categorii de distribuitori, care se va parcurge īn baza unor condiţii de participare specifice.

Această parte din site este destinată celor care doresc să se specializeze īn afacerile MLM şi să se perfecţioneze aşa cum artiştii Yngwie Malmsteen şi Steve Vai, maeştrii la chitară electrică, au reuşit să o facă!


 

Instruirea şi Perfecţionarea īn MLM/Network Marketing

Politicile de dezvoltare a afacerii oricărei firme specializate īn distribuţia de produse şi servicii prin vānzare directă de la om la om trebuie să cuprindă īn primul rānd un program de instruire şi perfecţionare a colaboratorilor săi.

Īn acest sens, pe lāngă seminariile de iniţiere şi de specializare organizate de MLM International Romānia, site-ul nostru  va cuprinde o pagină dedicată acestei activităţi de instruire, sub forma unui curs MLM.

Distribuitorii MLM sunt invitaţi să ia parte la acest curs, prin aprofundarea temelor expuse, prin aplicarea īn practică a tehnicilor de lucru şi prin īmpărtăşirea experienţei lor īn scrisori adresate redacţiei, prin poştă sau e-mail. Reacţia cititorilor la subiectele tratate este foarte importantă pentru autorii acestui curs, īntrucāt dorim să cunoaştem atāt bucuriile cāt şi greutăţile pe care le īntāmpină, pentru a veni īn ajutorul lor cu eventuale soluţii sau sfaturi practice.

Cursul va trata, pe de o parte, problemele de īnceput ale distribuitorilor, analizānd tehnicile de recrutare şi sponsorizare necesare creşterii structurilor, iar pe de altă parte, problemele de dezvoltare a personalităţii distribuitorilor, analizānd aspectele motivaţionale şi de atitudine necesare īn această afacere.

Pentru īnceput, vom analiza locul şi necesitatea instruirii īn sistemele Network Marketing, precum şi strategia de bază a educaţiei īn MLM/Network-Marketing. 
 
Informaţii despre Schemele Piramidale Ilegale şi cum să vă feriţi de ele īn:

www.myvideotalk.ro  (un website gestionat de RODSA
 



MLM International Romania, str. Ady Endre nr. 29, 400064 Cluj-Napoca, Romania, tel/fax: +40-264-442124, email: office[at]mlm.ro

[MLMIR] , [DDC] , [RODSA]  and all other products mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Questions or problems regarding this web site should be directed to cluj[at]digitaldata.ro.
Copyright © 2002-2011 MLM International Romania. All rights reserved.